Cred mult în curățenia morală, mai cu seamă atunci când vine vorba de munca mea, de aceea găsesc că e important să vorbesc despre drumul pe care am mers ca să ajung la profesia pe care o practic astăzi.
Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde am urmat și cursurile de Master, specializarea Psihologie Clinică și Psihoterapie.
De asemenea, sunt psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România și am urmat o formare de trei ani în Psihoterapie Sistemică de Cuplu și Familie, pe care ulterior am simțit să o completez cu o formare internațională de un an, timp în care am studiat, alături de Dr. Gabor Mate, metoda psihoterapeutică dezvoltată de acesta, respectiv Compassionate Inquiry.
În același timp, sunt angajată activ în propriul meu proces de auto-cunoaștere și dezvoltare personală în cadrul căruia experimentez, în calitate de client, diferite abordări terapeutice. Cred în expunerea de felul acesta nu doar prin prisma beneficiilor pe care le resimt la nivel personal, ci și ca metodă de a-mi îmbunătăți practica învățând în permanență de la colegii mei de breaslă.
Mă las ghidată de valori în felul în care aleg să vorbesc despre mine și munca mea și evit scurtăturile cu orice preț. Prefer oricând să mă implic pe un grup de părinți unde pot să ofer o perspectivă diferită sau să contribui la comunitatea locală decât să încerc să joc jocul algoritmilor sau al rețetelor în 7 pași spre orice, via rețele de socializare.
Am încredere, experiența de până acum a dovedit-o în multiple rânduri, că oamenii ajung la mine când și cum le este menit să o facă. Din acest motiv, prefer să îmi investesc timpul și energia în a dezvolta o serie de abilități și cunoștințe și în a fi aproape de cei care au încredere să lucrăm împreună.
La fel ca orice altă industrie și cea în care activez eu are partea ei de întuneric. Transparența este crezul meu. Mă folosesc de ea ca să țin lumină în partea mea de lume.